bondefrue

Å bo på en gård og leve av mulighetene der i våre dager er spennende. Vi dyrker ikke jorda tradisjonelt, men har funnet andre måter "å leve det gode liv på landet". Dette handler denne bloggen om,- derfor navnet "bondefrue". Ikke helt bonde og i allefall ikke "kjerring",- ærlig, usminket og ikke stylet er tanken at den skal være!

Dette ER tatt i dag!

Legg igjen en kommentar

Dette ER tatt i dag!

Mitt kjære fotoapparat har vært på avveie et par dager og jeg fikk faktisk migrene av å gå gjennom hvert sekund av de to timene jeg mente det hadde forsvunnet på. Jeg plaget naboen, min gode kjærestemann Sigmund og skjønne Cathrine som «ser» ting. Hun kunne faktiske følge kameraets forskjellige oppholdssteder den dagen. Jeg hadde nesten gitt opp, men på en ren innskytesle gikk jeg bort til den lille verandaen vi har foran inngangen til restauranten vår her på gården. Der har vi noen møbler stående og tror du ikke at det rett og slett lå i en stol her! Jeg HAR sett der (tror jeg nesten helt sikkert…..) og i går bare LÅ det der. Ble jeg GLAD eller ble jeg GLAD??? Lykkelig ble jeg, og veldig lettet.

Det ga oss imidlertid en påmninnelse om å ta vare på tingene våre og huske på at det desverre ikke bare finnes ærlige mennesker her ute på «bondelandet» heller. Denne gangen gikk det bra og det hadde ikke regna stort!

Så derfor har mitt kamera og jeg hatt en «fotosession» ute i sola i dag. Noe av dette ser du her. Jeg har redigert littegrann med Photoshop elements, men kan bare det helt elementære og synes alle «Auto-variantene» er helt suverene!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s