bondefrue

Å bo på en gård og leve av mulighetene der i våre dager er spennende. Vi dyrker ikke jorda tradisjonelt, men har funnet andre måter "å leve det gode liv på landet". Dette handler denne bloggen om,- derfor navnet "bondefrue". Ikke helt bonde og i allefall ikke "kjerring",- ærlig, usminket og ikke stylet er tanken at den skal være!

Fin hagematte?

2 kommentarer

Fin hagematte?

Egentlig er jeg ikke så veldig glad i verken gult eller orange, men nå før hagen fylles av andre farger tenkte jeg at trappa kunne få et lite «løft» med en frisk matte som passer her. Er den ikke morsom da? Det kunne være fristende med motiv av sitroner eller oliventrær à la France, men vi bor jo tross alt på den NORSKE solkysten her ute på Brunlanes-rivieraen. Vi får holdes oss til det!

Trappa i seg selv er et kapitel verdt! Sigmund støpte den i forbindelse med steinleggeing både foran og bak huset i fjor. Det er blitt en stødig stor og god trapp, koselig å ta en kaffekopp på, men planen var å pynte den med skifersteiner. Det tror jeg kanskje tar sin tid, forundrer meg om vi rekker det i sommer…….. Det skjer så veldig mye her på gården nå.

Mens jeg sitter her inne i det nye kontoret og klimprer på Mac´n står min gode mann på stilaser utenfor og maler de innerste blankebordene til den nye veggene utenfor kontoret. Kjekt å ha gjort før ytterplankene settes på til uka!

Neste bilde får bli av han 🙂

2 thoughts on “Fin hagematte?

  1. Wow. Den her layouten likte jeg god 🙂 Det blir spennende å se 😀

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s