bondefrue

Å bo på en gård og leve av mulighetene der i våre dager er spennende. Vi dyrker ikke jorda tradisjonelt, men har funnet andre måter "å leve det gode liv på landet". Dette handler denne bloggen om,- derfor navnet "bondefrue". Ikke helt bonde og i allefall ikke "kjerring",- ærlig, usminket og ikke stylet er tanken at den skal være!

For utålmodige sjeler

Legg igjen en kommentar

For utålmodige sjeler

Mitt besøk på Gjennestad innebar også en fristelse til å tjuvstarte litt på å høste av egen «avling». Bare helt i det små selvfølgelig, men disse frøene gir altså resultater etter bare en snau uke! Skylles og skylles og legges i bløt natten over. Deretter skal de skylles igjen og legges i passende bokser etter størrelse på frøet. Som du ser er det ulik størrelse og utforming og derfor investerte jeg i to ulike bokser. Det er jo fasinerende at frø + vann + møke og deretter lys kan resultere i noe å spise! Og i tillegg noe som er både SUNT og GODT!

Jeg er spent på resultatet og du får ser det om en ukes tid!

For deg som vil lese mer,- på «Moseplassen» fant jeg masse spennende om dette temaet: http://moseplassen.com/tag/spirer/

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s