bondefrue

Å bo på en gård og leve av mulighetene der i våre dager er spennende. Vi dyrker ikke jorda tradisjonelt, men har funnet andre måter "å leve det gode liv på landet". Dette handler denne bloggen om,- derfor navnet "bondefrue". Ikke helt bonde og i allefall ikke "kjerring",- ærlig, usminket og ikke stylet er tanken at den skal være!

«Ta tatatata ta,- butikken åpner i da`» :-)

Legg igjen en kommentar

Jo da, hun ble ferdig bondefruen, med butikken sin! Så la hun «ta tatatata-meldingen» ut på facebook og sendte den ut til venner og kjent på sms. Og de kom, mange av dem som hadde sett dette. Ikke det at køen var lang utenfor butikken sånn litt før klokka tolv, men sakte men sikkert dukket de opp,- feriegjester, naboer, venner og kjente. Og det er alltid like hyggelig! «Nå har vi gledet oss lenge til å komme innom butikken din» sier de. Eller «jeg følger med deg på Facebook vet du, og bildene dine frister meg nedover til Stavern vinter´n gjennom». «Så bra tenker jeg,- det er jo det jeg håper på når jeg løper rundt og tar bilder og sender dem ut i verden.

Det neste spenningsmomentet er hva de sier, hva synes de om varene jeg står her med? Så fort juletreet er kastet ut begynner planleggingen av innkjøp til butikken. Hvor mye handlet jeg inn for i fjor og hva satt jeg igjen med etter sesongen. Hva vil folk ha og hva synes de ikke så godt om? Så er det tid for messa på Lillestrøm og den uka er det nesten alltid veldig vinter, kaldt og masse snø. Det gjør det vanskelig å omstille seg til «sommermodus». 2 intense dager der varene bestilles og jeg prøver å se dem for meg i butikken. Er det passe mye, vil de fungere sammen, – farger og former? På et tidspunkt må jeg bare konkludere og si at nå er det bra. Derfor føles det nesten som en eksamen de første dagene etter sesongåpning. Og kundene er mine sensorer. Etter de første dagene puster jeg lettet ut,- de fleste likte det meste og mer kan jeg ikke forvente. «Noen liker mora og noen liker dattera 😉

Så var den «milepælen» nådd og skuldrene faller etterhvert ned på sitt normale nivå,- jeg puster normalt igjen og sover godt,- heldigvis!

Håper er lysegrønt og skriften på skiltet mitt det samme. Med lit blomsterpynt som vifter i vinden håper jeg alle sakl se det!

Håper er lysegrønt og skriften på skiltet mitt det samme. Med lit blomsterpynt som vifter i vinden håper jeg alle sakl se det!

Med en t-skjorte med en skikkelig "booster-tekst" innimellom pasta og oliven håper jeg gjstene min stopper opp og tenker seg litt om. De fleste av oss har jo så mye å by på!

Med en t-skjorte med en skikkelig «booster-tekst» innimellom pasta og oliven håper jeg gjstene min stopper opp og tenker seg litt om. De fleste av oss har jo så mye å by på!

Noen gjester tar seg litt ekstra god tid og trakteres med litt ekstra å tygge på. Ja sågar litt bobler i glasset :-)

Noen gjester tar seg litt ekstra god tid og trakteres med litt ekstra å tygge på. Ja sågar litt bobler i glasset 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s