bondefrue

Å bo på en gård og leve av mulighetene der i våre dager er spennende. Vi dyrker ikke jorda tradisjonelt, men har funnet andre måter "å leve det gode liv på landet". Dette handler denne bloggen om,- derfor navnet "bondefrue". Ikke helt bonde og i allefall ikke "kjerring",- ærlig, usminket og ikke stylet er tanken at den skal være!

Vi er midt i advent!

2 kommentarer

Og vi kan begynne å senke tempoet, – deilig! For første gang på 3-4 eller kanskje 5 år, har vi butikken vår åpen. Og det er jo så hyggelig! Nå har jeg akkurat vært ute og lastet opp et bilde fra tunet. Selvom snøen uteblir kommer julestemningen når skumringen faller på. Med masse lys, trær og grønnt granbar blir det den lune stemningen vi ønsker oss på denne tiden av året. Eller hva synes du?

IMG_3387

Stemning på tunet til tross for «grønn vinter»

 

I går arrangerte jeg «Suppekjøkken» med masse hyggelige jenter og selvfølgelig en stor kjele med deilig middelhavsinspirert suppe. Jeg begynte å invitere til dette konsepetet for to tre år siden og tanken var rett og slett suppe på kjøkkenet. Jeg synes ofte det kan bli så mye styr med maten når vi inviterer venner på besøk. Det blir så mye «greier» at vi lar det være. Men jeg vil være sammen med folk jeg, jeg vil danne nettverk og innlemme flere fine folk i mitt liv. Jeg har hatt 22 adresser i mitt liv og stadig måttet bli kjent med nye folk. Derfor har jeg blitt ganske «flink» til,  og opptatt med å bygge relasjoner og gjerne vennskap. Kvelden i går var så koselig, men gikk så fort at jeg ikke rakk å ta bilder av den fine gjengen med nesten 20 jenter. Men litt av pynten og stemningen er igjen i den hyggelige restauranten vår her på gården.

 

hyggelig stemning sitter igjen etter at jentene har dratt hver til sitt.

Hyggelig stemning sitter igjen etter at jentene har dratt hver til sitt.

 

Det er ikke det at det er kø utenfor butikken en fredag før jul, men åpent har vi. Derfor har jeg brukt tiden i dag på å markedsføre tilbudet vårt, og til det er sosiale medier ypperlig. Vi synes jo selv at det er verdt å ta turen hit til oss. Det hjelper på skulderhøyde og stress å komme innom oss her på tunet. For deg som bor i hus med god takhøyde kan vi også friste med fine juletær. Du som skal ha et juletre mer tilpasset vanlig takhøyde, kan muligens finne et tre dersom du ikke mener det skal være HELT symetrisk da.

Men det vi absolutt kan friste deg med, er gaver til den som «har alt». Vi har masse godt i butikken nå og det siste vi har tatt inn er de fine økologiske produktene fra Nordgard Aukrust som jeg skrev om tidligere. Vi får så god respons på både gløggblanding, julete og julekrydder at vi er stolt av å kunne ha dem her.

 

Fine varer fra Aukrust gard og urteri i Lom

Fine varer fra Aukrust gard og urteri i Lom

Så i morgen håper vi på godt besøk! Vi fyrer opp bålet i skogen og i vedbrenner`n her på tunet, byr på grøt og hjemmelaget gløgg. Så om du befinner deg i nærheten ønsker vi deg hjertelig velkommen til oss.

En liten smakebit fra Jannicke Lie Larsen verden finner du også her:

En skjønn liten pingvin

 

2 thoughts on “Vi er midt i advent!

  1. Du er jammen flink Kristin!

  2. Hei Kristin!!! Dette var jammen flott gitt !! Du er flink !!!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s