bondefrue

Å bo på en gård og leve av mulighetene der i våre dager er spennende. Vi dyrker ikke jorda tradisjonelt, men har funnet andre måter "å leve det gode liv på landet". Dette handler denne bloggen om,- derfor navnet "bondefrue". Ikke helt bonde og i allefall ikke "kjerring",- ærlig, usminket og ikke stylet er tanken at den skal være!

«Good morning sunshine»

1 kommentar

Eller: «Oh happy day» eller norske «sol ute, sol inne»…..de detter ned i bøtteknotten sånne herlige sangtekster når jeg våkner til en solfylt dag med fuglekvitter og vindstille. Nede i stua bare måtte jeg ut å ta dette bildet i hagen av det duggvåte gresset i solskinnet.  

 
Godt å kjenne en sånn dag,- ikke alle er slike! 

Å formidle øyeblikket, by på seg selv og sin historie er viktig skal man tro medie-mennesker. Vi var på møte i Næringsforeningen her i Larvik, Sigmund og jeg i går. Temaet var «Digital kommunikasjon» og foredragsholderen var inspirerende og dyktig. 

 
For oss som er i generasjon «født analog MÅ forstå OG være i den digitale verden» er slik input viktig. Med alt vi driver, JENTENE PÅ KYSTSTIEN og ANVIK GÅRD er vi avhengig av å henge med på dette. Vi får rett og slett ikke gjester nok og dermed ikke omsetning nok,  uten å benytte mulighetene i den digitale verden. Vi er ganske oppdatert, aller mest jeg. Det passer rett og slett så godt til mitt visuelle hode alt dette og at jeg liker å være meddelsom gjør det veldig mye enklere. Jeg har prøvd ut Instagram, Pinterest, Snapchat,Twitter og selvfølgelig Facebook og blogging. Jeg har funnet mine favoritter som passer best akkurat nå, men alt er i endring. 

Et eksempel på at det virker. Vi hadde sesongåpning på lørdag og ute var det skikkelig hustrig. Vi har laget en hyggelig kafé-krok inne i butikken, denne filmet jeg og la på Facebook med teksten «kom inn i vår nye kafé, her er det varmt og hyggelig». Det tok knapt en halv time før det kom noen som hadde sett det på Facebook og måtte ta seg en tur. 

  
På søndag skjedde det samme, jeg la ut bilde av kaffe og deilige muffins. Da dukket det opp et hyggelig par som hadde tenkt seg til «Havna», men kom til oss pga bildene! 

  
Dette gir bekreftelse på at digital kommunikasjon er viktig og særlig for oss litt utenfor allfarvei.  Vi har en fin langhelg foran oss og værmeldingen er god. Derfor ble vi enige om at vi lager et arrangement «Våryr langhelg på Anvik Gård». Butikken er fresh og fin, Sigmund har vært hos slakter’n etter deilig kjøtt og fyrer opp grillen torsdag til lørdag. Vi har fornyet oss litt ute og er spent på hva folk sier. Derfor ble dette et arrangement vi la ut på Facebook, inviterer venner til og så krysser vi fingrene for at folk kommer! 

   
To personer interessert ser litt stusselig ut, men etter å ha kjøpt en promotering og invitert «kreti og pleti» vil det forundre meg om dette ikke gir resultater 👍 

Og med en slik værmelding kan vi i alle fall ikke skylde på værmeldinga om folk uteblir! 

  

En tanke om “«Good morning sunshine»

  1. Svare ovenfor denne linjen? Det må jeg teste 😊

    Med ønske om en fin dag 😊
    Kristin Hammer Anvik
    Mob.: 976 49 351

    Sendt fra Kristins iPhone

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s