bondefrue

Å bo på en gård og leve av mulighetene der i våre dager er spennende. Vi dyrker ikke jorda tradisjonelt, men har funnet andre måter "å leve det gode liv på landet". Dette handler denne bloggen om,- derfor navnet "bondefrue". Ikke helt bonde og i allefall ikke "kjerring",- ærlig, usminket og ikke stylet er tanken at den skal være!

Nå var det lurt med en «timeout»

Legg igjen en kommentar

Og helt bevisst skriver jeg lurt. Jeg tror at slikt må skje før det er helt nødvendig. Da er det veldig raskt for sent og man forstår ikke selv at man trenger det! Nå snakker jeg av erfaring. På denne tida i fjor burde jeg ha gjort det samme som nå, tatt med bikkja på hytta et par døgn. Da var jeg ikke i stand til å engang forstå eller tenke tanken at jeg trengte pusterom.

Nå er jeg et helt annet sted mentalt etter at jeg har lagt en krevende tid bak meg. Jeg skrev litt om det tidligere i bloggen : Nå må det bare ut……

Derfor er jeg i stand til å gjøre dette nå:


Gå i fjellet med Birk og ta to,- 2!!! netter på hytta! Ikke det at mac’en og mobilen ligger igjen hjemme,- nei det er mye å forholde seg til. Men den friheten det gir å kunne dra avgårde slik betyr så mye at å jobbe noen timer er verdt det! Bare det å komme opp i fjellufta, tråkke gjennom en halvmeter snø her og der, og nyte den utsikten fyller batteriene til randen!


Og så har jeg verdens beste kjæreste, kollega og sparringpartner. Det var han som pushet meg til å dra opp og bli til fredag. Han skjønner at dette er godt for meg og at jeg kommer uthvilt og opplagt tilbake. Han vet hvor mye jeg jobber og hvor mye som rører seg i topplokket nå drøye to uker før jentene fyller gården!

I Østlandsposten i morgen kommer det en sak om akkurat det vi står i med alle beina akkurat nå! Forrige tirsdag hadde vi solgt 3000 billetter til årets «Jentene på kyststien» 4.juni. Etter et kjapt «rådsmøte» med min kollega (tidligere omtalt som kjæreste) la vi ut 300 billetter ekstra. Og det er hovedårsaken til at jeg har jobbet noen timer flere i dag enn først planlagt. Jeg må passe på hele tida nå så vi ikke bikker 3300 billetter!

 

Saken er at når dette står på trykk i morra, er det ikke lenger 30 billetter igjen, men 8 kanskje…….

Det betyr at jeg legger ut dette nå, jumper til sengs og håper at ikke så veldig mange av dere rekker å lese det litt «stuntet» som gikk galt her i stad før dere ser at «hu har lagt ut et til»,- samme tittel, det var rart…. Så leser du og skjønner at hu har surra. Kan vel neppe skylde fjellufta for det 😊

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s