bondefrue

Å bo på en gård og leve av mulighetene der i våre dager er spennende. Vi dyrker ikke jorda tradisjonelt, men har funnet andre måter "å leve det gode liv på landet". Dette handler denne bloggen om,- derfor navnet "bondefrue". Ikke helt bonde og i allefall ikke "kjerring",- ærlig, usminket og ikke stylet er tanken at den skal være!

Å bli «tatt med buksa nede»….

Legg igjen en kommentar

….er ikke ok! 

Jeg er på kurs i regi av Visit Vestfold, fellessatsingen innenfor turisme og reiseliv i fylket vårt. 

Temaet er «Vertskapsrollen» og vi er ca 20 deltagere. Kursholder, som jo er vertskap, har forberedt seg godt og idet vi hilser sier hun:» det ser så hyggelig ut på den gården din». Et par dager tidligere oppdaget jeg at på anvikgard.no ligger fremdeles sommerprogrammet for 2016 og har hengende over meg at dette må jeg gjøre noe med. Mens disse tankene farer gjennom hodet og gjør meg litt beskjemmet, sier hun noe om at: «det var visst på Facebooksiden deres jeg så noen trivelige bilder….. Okay tenker jeg, den oppdaterer jeg jo titt og ofte! 

  
Så kommer kurset i gang og flere aspekter ved å være vertskap belyses. Etterhvert kommer dette med at et godt vertskap begynner før gjesten kommer, mye formidles på nettet. Huff der kom den igjen! 

Hun viser en side fra en av de andre deltagerne som eksempel og der legger jeg merke til to av de andre fanene hun har oppe: anvikgard.no og bondefrue.no! Neiiiii, tenker jeg igjen, de står jo øverst på min «to do» liste og har stått der lenge, de redigeres! 

  
Og ikke kan jeg skylde på at noen andre har somla,- det er jo jeg som har dette ansvaret. 

Ikke gøy! 

Men det som er bra er at med en smarttelefon og en smart app kan jeg allerede nå i kveld ligge her i senga på rom 460 på Best Wester Hotel i Horten å redigere og oppdatere i allefall bondefrue.no. 

Så får vikingene fortsette å være vikinger og drikke sitt øl, nå kjentes det godt for meg å skrive dette og hake av på i alle fall ett av punktene på lista mi. 

Hei skål!  

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s