bondefrue

Å bo på en gård og leve av mulighetene der i våre dager er spennende. Vi dyrker ikke jorda tradisjonelt, men har funnet andre måter "å leve det gode liv på landet". Dette handler denne bloggen om,- derfor navnet "bondefrue". Ikke helt bonde og i allefall ikke "kjerring",- ærlig, usminket og ikke stylet er tanken at den skal være!

Noen ganger må jeg «lure meg selv» litt 😉

2 kommentarer

Eller kanskje heller presse meg selv! 

«Sånn går no dagan» et uttrykk mange av oss bruker og for meg er det også slik noen dager.  Hvor ble tida av? Jeg har en tydelig forventning til meg selv om at jeg skal prestere noe eller produsere noe hver dag. Jeg er ikke fornøyd med dagens dont om jeg ikke har utført noe som ligner på et stykke arbeid! 

Vi har jo også uttrykket «å yte før vi kan nyte», og det å tulle bort dagen uten å ha noe å vise til som er gjort, duger dårlig for meg. Når man driver egen business er det viktig med en slik «drive», ha initiativ og få jobben gjort. 
Men, noen ganger må jeg altså lure meg selv eller presse meg selv en smule. Da dukker det opp en annen sak: du kan ikke love mer enn du kan holde! Noen ganger må jeg dra meg selv etter håret og det har jeg gjort nå. 

Saken er at jeg har ryddet og ordnet i butikken og ser at jeg har endel fine, ordentlige saker igjen etter sommeren. Mye av dette kan være fine julegaver og jeg frister med halv pris på det meste. Vi har derfor bestemt at vi skal ha åpent 10. og 11. desember, her kommer greia! For å presse meg selv nå har jeg nettopp lagt ut følgende på Facebook: 

  
Her lover jeg i tillegg til sommervarer til halv pris at jeg har sydd noe selv i høst…… Og det er ærlig talt ikke mye foreløpig og her er det PRESSET på meg selv kommer. Jeg vil produsere ting, men så gjør jeg det liksom ikke! Hva handler det om? Får jeg det ikke til? Vil jeg ikke? Tror jeg ikke på meg selv? Tror jeg ikke kundene vil ha det jeg syr? Hvorfor vegrer jeg meg? 

Jeg skjønner ikke dette jeg! Her inne i dette fine syrommet mitt har jeg alt som trengs, men hvor trykker skoen? 

  
Kanskje legger jeg litt ekstra press på meg ved å blogge om det i tillegg? Jeg prøver og synes ikke jeg har så mye å tape på det! Hva tror du? 

2 tanker om “Noen ganger må jeg «lure meg selv» litt 😉

  1. Så heldig du er som har så fint syrom hvor du kan la kreativiteten blomstre 😊. Du lager helt sikkert ting som andre også liker. Der viktigste er jo å gjøre noe man blir fornøyd med selv😊😊.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s