bondefrue

Å bo på en gård og leve av mulighetene der i våre dager er spennende. Vi dyrker ikke jorda tradisjonelt, men har funnet andre måter "å leve det gode liv på landet". Dette handler denne bloggen om,- derfor navnet "bondefrue". Ikke helt bonde og i allefall ikke "kjerring",- ærlig, usminket og ikke stylet er tanken at den skal være!

Om Anvik Gård

Følger du riksvei 301 mellom Stavern og Helgeroa, og tar avstikkeren ut mot Hummerbakken, finner du Anvik Gård. Vi som bor her nå har forlengst latt andre bruke jorda til dyrking av grønnsaker, og inviterer heller deg som sommergjest inn på tunet.

 

Den røde låvebygningen er bygd om til en hyggelig restaurant og en koselig liten gårdbutikk. På tunet finner du ikke traktor´n og kassene med settepoteter, men et hyggelig utemiljø med mulighet for noe godt fra grillen, “Nesets” beste pizza og litt godt i glasset. Vi tilstreber å benytte kjøtt og grønnskaker fra Vestfold.

Dørvakta!

I vår koselige, lille gårdsbutikk finner du interiørprodukter, mat og klær

du ikke finner alle steder. Noe har Kristin her på gården sydd i «systua» si, noe er fra søstera i Trøndelag, annet er fra andre kreative sjeler. Vi frister deg også med litt søtt til en kaffekopp eller kanskje noe salt til et glass vin? Finn deg en plass inne eller kanskje sola lokker deg ut i hagen.

 

Inne i butikken

Første lørdag i juni arrangerer vi “Jentene på Kyststien”. 3000 jenter legger i vei på Kyststien fra Stavern, nyter naturopplevelsen underveis og belønnes med reker, underholdning og butikkbesøk vel framme på gården.

 

Et koselig sted med særpreg og atmosfære!

Baren[1]

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s