bondefrue

Å bo på en gård og leve av mulighetene der i våre dager er spennende. Vi dyrker ikke jorda tradisjonelt, men har funnet andre måter "å leve det gode liv på landet". Dette handler denne bloggen om,- derfor navnet "bondefrue". Ikke helt bonde og i allefall ikke "kjerring",- ærlig, usminket og ikke stylet er tanken at den skal være!

Kontakt

HEI!
Du finner oss når du følger rv. 301 mellom Stavern og Helgeroa, tar av mot Hummerbakken og ser etter skilt ved veien. Her ligger det også en minigolfbane, kjør forbi den og følg veien rett fram til en låvebygning med to enkle vinduer, parkering på plassen til høyre.

Adresse: Anvik Gård, 3294 Stavern
Mobil: 976 49 315
Hjemmeside (forløpig): http://www.jentenepakyststien.no
Facebook: http://www.facebook.com/anvikgard & http://www.facebook.com/jentenepakyststien
Instagram: anvikgard & jentenepakyststien

2 tanker om “Kontakt

  1. Undres om gården deres er Anvik øvre, eller hva kalles den? Min manns tippoldefar drev Anvik nedre fra 1830. Den var opprinnelig eid av Treschow. Vet dere noe om når Anvik ble delt i øvre og nedre, var det i 1830?

    • Hei Marit, har visst ikke svart deg på dette. Vår gård er opprinnelig Anvik Øvre og den yngste av de tre gårdene. Jeg er ikke sikker på når Den eldste gården ble delt, men Per Øystein Anvik som bor på den eldste vet muligens det!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s