bondefrue

Å bo på en gård og leve av mulighetene der i våre dager er spennende. Vi dyrker ikke jorda tradisjonelt, men har funnet andre måter "å leve det gode liv på landet". Dette handler denne bloggen om,- derfor navnet "bondefrue". Ikke helt bonde og i allefall ikke "kjerring",- ærlig, usminket og ikke stylet er tanken at den skal være!

Takk for en fantastisk dag!

Legg igjen en kommentar

«Ingen kan gjøre noe med været», sier vi gjerne, men lørdag 6. juni 2015 var det mange som tenkte på oss! Det «bøttet» ned på Stavern Torg da vi rigget til for registrering. Vi hadde en «Plan B» Olav Dalen og jeg. Olav er en av krumtappene i «Venner av gamle Stavern» og vi hadde vurdert å flytte det hele inn i den gamle gymsal. Litt ut i oppriggingen kom han gående mot meg,-«vi flytter inn»! Det var ingen lei seg for. etterhvert som køen på utsiden vokste ble det litt ventetid og sikkert noen som ble kalde. å komme innomhus og i det flotte huset, varmet ekstra god godt før jentene la trøstig i vei.

Ikke dårlig være, bare dårlig eklær!

Ikke dårlig være, bare dårlig eklær!

Og det er dette de har kommet for:

Den vakre kyststien gjør inntrykk på alle!

Den vakre kyststien gjør inntrykk på alle!

Det ble selvfølgelig endel kø i løypa her og der, det hadde regnet i flere dager og med søle på joggeskoa blir glatt fjell enda glattere. Med så mange som 2800-2900 jenter på tur må man regne med uhell,- vi hadde også noen, med hjelp av Norsk Folkehjelp og AMK-sentralen fikk jentene nødvendig hjelp.

Eplerypene på Lier jubilerer og hadde pyntet seg ekstra i år.

Eplerypene på Lier jubilerer og hadde pyntet seg ekstra i år. Fint bilde tatt av Gunnar Berven

Vi har fått massevis av gode tilbakemeldinger og selv om vi nå er nesten utslitt, er forbedringer for neste års arrangement i gang. Etter noen dagers ferie kan vi la minnene sige innover oss og glede oss over den flotte dage, den gode oppslutningen og at sola til slutt dukket frem!

De spreke Lavvojentene som i år i gjen lå på Anvikstranda!

De spreke Lavvojentene som i år i gjen lå på Anvikstranda!

 

Tusen takk til Lise for de flotte bildene og vil du lese mer om arrangementet og se flere bilder,- ta en titt på Facebook. eller, for første gang i historien se dobbeltsidig oppslag i Dagbladet:

http://www.dagbladet.no/2015/05/22/tema/reise/norgesferie/jentelop/stavern/39302953/

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s